עמוד הבית צור קשר   פייסבוק      
           
 
 
 
 
 
 
מידע נוסף:
 
•   מכונת ברד
•   מכשיר קרפ צרפתי
•   מקפיא למסעדות
•   מקררים למסעדות
•   ציוד למטבח המוסדי
•   ציוד למטבח תעשייתי
•   ציוד למסעדות
•   ציוד מטבח לבתי מלון
•   ציוד מקצועי למטבח
•   ארונות חימום
•   גריל גז רדיאנטי
•   מטחנות קפה
•   מעבדי מזון
•   מקרר גלידות
•   מקררים לעסקים
•   עגלות הגשה
•   פותחות בצק
•   קוצצי ירקות
     
 
 

משטחי צלייה

 

משטחי צלייה
 

משטחי צלייה, או בשמם הרשמי והמוכר פלנצ'ות, הם משטחים ישרים או מחוספסים הנועדו לשמש לצליית הבשר באופן מהיר ואיכותי. משטחים אלו בנויים לרוב מיציקות ברזל אך עשויים להבנות מטיטניום או מחומרי מתכת אחרים.


סוגי משטחי צלייה
 

ישנם סוגים רבים של משטחי צלייה. משטחים מחוספסים או ישרים, משטחים הפועלים על אנרגיית חשמל או אנרגיית גז, משטחים העשויים מסוגי מתכת שונים, משטחים המסוגלים להגיע לטמפרטורות גבוהות או משטחים המסוגלים לצלות את הבשר או את הירקות במהירות. אז איזה סוג משטח צלייה מומלץ לקנות?
 

בין כל משטחי הצלייה ההבדלים הם לא קריטיים ומשמעותיים באופן קיצוני, כלומר אין הבדל גדול בין משטח מחוספס או חלק, או בין משטח גודל או קטן. הבדלים אלה הם הבדלים קטנים שהגיעו על מנת להגביר את הנוחות לצרכן ולאפשר לו לקנות את משטח הצלייה האטרקטיבי והמושלם מבחינתו.


שיטת הגז אל מול שיטת החשמל
 

בין שיטת הגז לבין שיטת החשמל אין הבדלים גדולים במיוחד, אך חשוב לדעת על שתי שיטות אלה על מנת להבטיח קנייה משביעת רצון.
 

לשיטת החשמל יש יתרון אחד משמעותי על שיטת הגז: נוחות. חוסך מקום ואין צורך בקניית בלוני גז ובהתקנתם בכל פעם שנגמר הגז. אך משטחים המשתמשים באנרגיית חשמל עלולים לעלות מחיר גבוה יותר מאשר משטחי גז.


הוראות תחזוקה חשובות ורלוונטיות למשטחי צלייה
 

לאחר השימוש במשטחי צלייה יש לנקות באופן מיידי אך ורק עם מי שתייה, ניתן עם מים חמים וסקוטש. לאחר הניקוי במים יש להניח את המשטח על מקום חום ולהמתין לייבוש סופי של המשטח עד לשימוש הבא.

ניתן לשמן את המשטח בשכבה דקה של ספריי שמן(רצוי ספריי שמן מאכל)

כמובן במשטחי ברזל עלולה להתפתח חלודה. במקרה זה יש לשפשף את החלודה עם מטלית משומנת עד להסרת הכתמים.


ציוד למטבח בחברת "לוי גסטרו"
 

אנו בחברת גסטרו לוי גאים במגוון מוצרי מטבח איכותיים ומקצועיים כגון מקררים, תנורים, מקפיאים, ארונות חימום וכמובן פלנצ'ות. כאן בגסטרו לוי יש שירות מקצועי ואמין, ומוצרינו, ביניהם הפלנצ'ות, מיובאים ממיטב החברות הבינלאומיות המקצועיות בעולם המתמחות בציוד מוסדי. אנו מבטיחים ללקוחות מחירים אטרקטיביים והוגנים לכלל מגוון ציוד המטבח המוצע למכירה וכמובן למשטחי הצלייה.
 

ציוד למטבח

  גסטרו לוי - כל ציוד המטבח תחת קורת גג אחת!  
 

 

 

 

 
 

סניף "גסטרו לוי" תל אביב

כתובת: רחוב שארית ישראל 37
טלפון: 03-681-5493 | 052-364-3789
דוא"ל:
 levigastroinbox@gmail.com

סניף "גסטרו פוינט" ירושלים


טלפון: 0722-575-346
דוא"ל
levigastroinbox@gmail.com

•  ראשי
•  צור קשר




 
 
             
 
ציוד מטבח  |  ציוד לבתי קפה  |  ציוד למטבחים  |  ציוד למטבח המוסדי תל אביב  |  ציוד למטבח המוסדי ירושלים  |  ציוד מקצועי למסעדות  |  ציוד מקצועי לבתי קפה  |  ציוד למטבחים תעשייתי  |  ציוד למסעדות בתל אביב  |  ציוד למסעדות בירושלים  |  ציוד מטבח לבתי קפה  |  מכונות ברד למכירה  |  ציוד למסעדות למכירה  |  ציוד למטבחים ומסעדות  |  ציוד למטבח המקצועי  |  ציוד מטבח לשף  |  מקפיאי ארגז  |  מקפיאי דלפק  |  אביזרים למטבח  |  ציוד תעשייתי למטבח  |  ציוד מטבח לעסקים  |  ציוד למטבחים מוסדיים  |  מקרר תעשייתי  |  משטחי צלייה  |  סלטיות  |  קוצץ ירקות תעשייתי  |  שולחן כיור  |  תנורי פיצה  |  מקרר ויטרינה לעוגות  |  מקררי שתיה  |  מכונות ברד למכירה  |  
 
     
 
קידום בגוגל