עמוד הבית צור קשר   פייסבוק      
           
 
 
 
 
 
 
מידע נוסף:
 
•   מכונת ברד
•   מכשיר קרפ צרפתי
•   מקפיא למסעדות
•   מקררים למסעדות
•   ציוד למטבח המוסדי
•   ציוד למטבח תעשייתי
•   ציוד למסעדות
•   ציוד מטבח לבתי מלון
•   ציוד מקצועי למטבח
•   ארונות חימום
•   גריל גז רדיאנטי
•   מטחנות קפה
•   מעבדי מזון
•   מקרר גלידות
•   מקררים לעסקים
•   עגלות הגשה
•   פותחות בצק
•   קוצצי ירקות
     
 
 

אביזרים למטבח

 
 

בשונה ממטבח ביתי או ממטבח של בית עסק, כמו בתי קפה או מסעדות, הרי שלמטבח מוסדי ישנם צרכים אחרים. בין אם מדובר במטבחים בבתי חולים, מוסדות ציבוריים או ארגוניים, הרי שיש צורך לתת את הדעת לגבי כמות האוכל שצריכה לצאת מן המטבח בו זמנית. מתוך כך, חשוב מאוד ליצור התאמה בין ציוד למטבח המוסדי לבין הצרכים של כל מוסד ומוסד.
 

הייחודיות של המטבח המוסדי

ההבדל העיקרי בין מטבח מוסדי, למטבחים של בתי עסק, ובוודאי כאשר מדובר במטבחים ביתיים, הינו הגודל. מטבח מוסדי יהיה בדרך כלל רחב היקף, ויכלול מספר עמדות בישול והכנה, כמו גם מקררים ואביזרי אחסון לציוד המזון. למטבח המוסדי מטרה אחת עיקרית – להוציא את כל המנות בו זמנית, ועל כן, יש לתכנן את אמצעי הבישול ואמצעי החימום של האוכל בהתאם.

 

אביזרים ומכשירים במטבח המוסדי

בעוד הדגש העיקרי במטבח המוסדי הוא על תזמון מדויק ואחיד של המנות, הרי שיש צורך לרכוש אביזרים למטבח המוסדי בהתאם לצורך זה. עיקר תשומת הלב, תינתן על אלמנטים של בישול המוני, חימום וכמובן אחסון של מנות המזון ומוצרי המזון, ופחות על אסתטיקת ההגשה והעיצוב של המנה. כאשר אתם באים לבחור 
אביזרים למטבח המוסדי, אתם צריכים לתת מענה בעצם למספר פרמטרים שונים: גודל המטבח, כמות האנשים שעובדים במקום בו זמנית, כמות המנות שיש להוציא בו זמנית ועמידה בתקנים של תברואה ובטיחות. כאשר לוקחים בחשבון את הפרמטרים הללו, ניתן להתחיל לתכנן ולהצטייד בכל הדרוש ולהגיעה להתאמה מדויקת בין הצרכים של המטבח המוסדי לבין האלמנטים הפונקציונאליים שבו.

גסטרו לוי מתמחה בייבוא, שיווק ומכירה של אביזרים למטבח המוסדי, על ידי מיטב היצרנים הבינלאומיים. כל הציוד עומד בתקנים הגבוהים ביותר, הן מבחינת חומרי הגלם והן מבחינת הטכנולוגיות המתקדמות הנדרשים במטבחים המודרניים של ימינו. צוות גסטרו לוי ישמח לעמוד לשירותכם, בין אם בייעוץ, תכנון ואספקה של כל הדרוש למטבח המוסדי. בגסטרו לוי תוכלו למצוא את כל הדרוש למטבח המוסדי תחת קורת גג אחת.

 
 
  גסטרו לוי - כל ציוד המטבח תחת קורת גג אחת!  
 

 

 

 

 
 

סניף "גסטרו לוי" תל אביב

כתובת: רחוב שארית ישראל 37
טלפון: 03-681-5493 | 052-364-3789
דוא"ל:
 levigastroinbox@gmail.com

סניף "גסטרו פוינט" ירושלים


טלפון: 0722-575-346
דוא"ל
levigastroinbox@gmail.com

•  ראשי
•  צור קשר




 
 
             
 
ציוד מטבח  |  ציוד לבתי קפה  |  ציוד למטבחים  |  ציוד למטבח המוסדי תל אביב  |  ציוד למטבח המוסדי ירושלים  |  ציוד מקצועי למסעדות  |  ציוד מקצועי לבתי קפה  |  ציוד למטבחים תעשייתי  |  ציוד למסעדות בתל אביב  |  ציוד למסעדות בירושלים  |  ציוד מטבח לבתי קפה  |  מכונות ברד למכירה  |  ציוד למסעדות למכירה  |  ציוד למטבחים ומסעדות  |  ציוד למטבח המקצועי  |  ציוד מטבח לשף  |  מקפיאי ארגז  |  מקפיאי דלפק  |  אביזרים למטבח  |  ציוד תעשייתי למטבח  |  ציוד מטבח לעסקים  |  ציוד למטבחים מוסדיים  |  מקרר תעשייתי  |  משטחי צלייה  |  סלטיות  |  קוצץ ירקות תעשייתי  |  שולחן כיור  |  תנורי פיצה  |  מקרר ויטרינה לעוגות  |  מקררי שתיה  |  מכונות ברד למכירה  |  
 
     
 
קידום בגוגל